Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2004 21:54

On Air (CD-Demo) First Edition

Το πρώτο ολοκληρωμένο δείγμα "On Air" σε μορφή Demo με 12 μουσικά θέματα (10 Ορχηστρικά και 2 Τραγούδια) . Ο σκοπός της έκδοσης αυτής ήταν να το κάνει γνωστό σε φορείς και διοργανωτές του 8ου Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος Αλεξιπτώτου Πλαγιάς όπου και η επόμενη έκδοση το επένδυσε μουσικά.

Έκδοση : Ιανουάριος 2004

Η Demo συλλογή με τις πρώτες συνθέσεις του μουσικού έργου "On Air" περιλαμβάνει: 10 ορχηστρικά κομμάτια και 2 με στίχο.
Τα όργανα που χρησιμοποιήθηκαν κυρίως είναι : Πιάνο, Φλάουτο, Κλασική Κιθάρα, Ηλεκτρική Κιθάρα, Στρινγς, Ομποε, Μπάσο, Βιολί και Ντράμς.

Οι ήχοι πάρθηκαν απο PROTEUS 2000 με PROTOZOA και WORLD EXPEDITION και ΥΑΜΑΗΑ-MU90 (Performance Sounds).

Η ενορχήστρωση έγινε μέσω Η/Υ και κατάλληλων Προγραμμάτων.

Ηχητικά δείγματα απο τα τραγούδια που περιέχει το CD "On Air (CD-Demo)"

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι μουσικές συνθέσεις είναι demo και δεν διατίθεται για καμμία χρήση απο τον οποιονδήποτε.

Σε περίπτωση που δεν παίζει ο Player δοκιμάστε σε άλλον Browser

A/ADownloadΤίτλοςΑκουσέ τοΜέγεθοςΔιάρκεια
1
download
10.Aerial Symphony (Instrumental)
PLAY
PAUSE
STOP
0.46 Mb0:30 min
2
download
01.Race to Goal
PLAY
PAUSE
STOP
0.74 Mb0:48 min
3
download
02.Aerial Symphony (Instrumental)
PLAY
PAUSE
STOP
0.35 Mb0:23 min
4
download
03.Paramyth (Instrumental)
PLAY
PAUSE
STOP
0.43 Mb0:28 min
5
download
04.Mystic Flight
PLAY
PAUSE
STOP
0.62 Mb0:41 min
6
download
05.Touch and Go (Instrumental)
PLAY
PAUSE
STOP
0.38 Mb0:25 min
7
download
06.Cloud Base (Instrumental)
PLAY
PAUSE
STOP
0.83 Mb0:54 min
8
download
07.Eagle has Fallen (Instrumental)
PLAY
PAUSE
STOP
0.44 Mb0:29 min
9
download
08.Race to Goal (Instrumental)
PLAY
PAUSE
STOP
0.58 Mb0:38 min
1
0
download
09.Moon Flight (Instrumental)
PLAY
PAUSE
STOP
0.38 Mb0:25 min
e

Συντελεστές

Τους Στίχους έγραψε ο Ιωακείμ Σκόνδρας, ο οποίος βοήθησε και στην συνολική επεξεργασία του έργου. Ο ίδιος επίσης ερμήνευσε το κομμάτι Mystic Flight. Σημαντική βοήθεια σχετικά με την ενορχήστρωση, δέχτηκα από τον Μουσικό μου Δάσκαλο Κώστα Γκίκα τον οποίο και ευχαριστώ πολύ. Επίσης ευχαριστώ πολύ την Διόνι Γκίκα που συμμετείχε φιλικά στην ολοκλήρωση του έργου, ερμηνεύοντας το κομμάτι Race to Goal.

Το Νο4 & το Νο8 ολοκληρώθηκαν με το ζωντανό παίξιμο της Ηλεκτρικής Κιθάρας απο τον Γρηγόρη Αγραφιώτη. Τον οποίο ευχαριστώ πολύ.

Όπως φαίνεται και από τους τίτλους, υπάρχει έντονο αεραθλητικό ύφος. Ο στίχος είναι αγγλικός λόγω της πιθανής χρήσης του στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα PARAPENTE.

Λοιπά Στοιχεία

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Το κομμάτι EAGLE HAS FALLEN γράφτηκε προς μνήμη του Συναεραθλητή Δημήτρη Παπαιωάννου και της Ευης Στρατούλη που έχασαν την ζωή τους στις 10/3/1996, σε ατύχημα με Ultralight στο Αγρίνιο. Ο Δημήτρης ήταν ο καλύτερος Πιλότος της Λέσχης μας και η πρόωρη απώλειά του μας στοίχισε πολλά. Θέλουμε πάντα να τον θυμόμαστε στις καλύτερες στιγμές. Θεώρησα χρέος μου να γράψω κάτι μουσικό πάνω στο γεγονός του ατυχήματος.Το συγκεκριμένο κομμάτι ξεκινώντας μας φέρνει εικόνες από ανέμελες πτήσεις πάνω από τις ομορφιές της Αιτωλοακαρνανίας. Μετά όμως έρχεται η κακή στιγμή. Ο ενθουσιασμός και η υπερεμπιστοσύνη έδωσαν την ελευθερία στον Δημήτρη να κάνει το μοιραίο Stall. Τα φτερά του Αετού όμως δεν άντεξαν και έσπασαν, ρίχνοντας τον ίδιο και την συνεπιβάτιδα του στο έδαφος από ύψος 100 μέτρων. Οι παρευρισκόμενοι έτρεξαν γρήγορα προς το σημείο της πτώσης. Όμως ήταν αργά. Τα παιδιά είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή. Γρήγορα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και μετέβησαν στο Νοσοκομείο μήπως και υπήρχε ελπίδα. Όμως τα παιδιά μετέβησαν στην άλλη διάσταση του χωροχρόνου, την άγνωστη σε όλους μας. Ενημερώθηκαν οι συγγενείς. Η νεκρώσιμος ακολουθία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα δυσβάσταχτο. Όμως η θυσία δεν πρέπει να πάει χαμένη. Ας αποτελέσει οδηγό για αυτά που πρέπει να αποφεύγουμε όταν πετάμε. Ας μην παρασυρόμαστε και κάνουμε λάθη που μπορούν να αποβούν μοιραία.

Το εικαστικό μέρος του CD

Προσοχή: Το ανωτέρω CD-Demo δεν διατίθεται πλέον.

Διαβάστηκε 40291 φορές
Μοιράστε το στα Social Media

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ