Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024 11:41

Συμμετοχή του Κωνσταντίνου Σαμψών στην κινηματογραφική ταινία "Νεράϊδες του δρόμου"

Η δεύτερη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Σαμψών σε κινηματογραφική ταινία (μεγάλου μήκους αυτή τη φορά) με την ιδιότητα του ηθοποιού. Πρόκειται για την ταινία "Νεράϊδες του δρόμου" που γυρίστηκε στο Αγρίνιο απο τον σκηνοθέτη Zephy Ross.

Η ταινία προβλήθηκε στον κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ τον Μαϊο του 2024, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια.

Το θέμα της ταινίας:

Μια νέα κοπέλα, η Λένα, αφήνει τα πάντα ξαφνικά για να βρει την γιαγιά της και έχει δύο επιλογές: είτε να συναντήσει την μητέρα της μετά από δέκα χρόνια ή να μπει στο αυτοκίνητο μιας εντελώς άγνωστης γυναίκας που συναντά τυχαία. Η Λένα πρέπει να επιλέξει την σωστή εκδοχή της ιστορίας ή μήπως πρέπει να ακούσει τη δική της;

Δείτε το τρέϊλερ:

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα απο την συμμετοχή του Κωνσταντίνου Σαμψών στην ταινία:

Λίγα λόγια για τον σκηνοθέτη:

Ο Zephy Ross (απορρέει από τον άνεμο Ζέφυρο) είναι ελληνοκύπριος συγγραφέας, ποιητής, τραγουδοποιός και κινηματογραφικός σκηνοθέτης του φανταστικού. Τελείωσε το Τμήμα Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Α.Π.Θ. και υπήρξε καλλιτέχνης στο Le Fresnoy studio national des arts contemporains δημιουργώντας έκτοτε ταινίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ασχολείται με το γράψιμο μυθιστορημάτων και σύγχρονων παραμυθιών για όλες τις ηλικίες.

neraides tou dromou 1

κσαμψων νεραιδες του δρομου

neraides tou dromou 2

νεραιδες του δρομου ΕΛΛΗΝΙΣ 25 5 24
Μετά την προβολή της ταινίας στον κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ
Απο αριστερά: Bill Matters (σκηνοθέτης), Zephy Ross (σκηνοθέτης), Κωνσταντίνος Σαμψών και Σταυρίνα Βασιλοπούλου (ηθοποιός)
 
 
Διαβάστηκε 617 φορές
Μοιράστε το στα Social Media

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ