Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2024 20:21

Συμμετοχή του Κωνσταντίνου Σαμψών στην κοινωνική ταινία "Είμαι ελεύθερη"

Πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο η πρώτη προβολή (συγκεκριμένα στον πεζόδρομο Σαλάκου την Δευτέρα 31/7/2023) της ταινίας "ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ" του σκηνοθέτη Γιώργου Λουριδά, με επίκαιρα κοινωνικά μηνύματα και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Η οργάνωση της προβολής ήταν μια πρωτοβουλία της κας Αμαλίας Βούλγαρη, Περιφερειακής Συμβούλου ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας & Προέδρου της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δυτ. Ελλάδας.

 

(Δείτε όλη την ταινία στο τέλος του άρθρου).

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 17

Το παρόν έδωσαν και εκπρόσωποι του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου, η υπεύθυνη της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ, πολλοί πολίτες, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και άνθρωποι που ασχολούνται με τον κινηματογράφο στην πόλη.

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 42

Η ταινία γυρίστηκε στο Αγρίνιο αλλά και με σκηνές στο Παρίσι.

Σύνοψη: Μια γυναίκα δεν περνάει καλά στον γάμο της και αποφασίζει να χωρίσει. Δεν εγκρίνουν όλοι αυτή της την απόφαση. Θα πρέπει να πολεμήσει μόνη της για να προχωρήσει με τη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν οι: Γεωργία Καποπούλου, Κωνσταντίνος Σαμψών, Έλενα Σαλμά και ο Γιώργος Λουριδάς.

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 40

Το κοινό αγκάλιασε την προσπάθεια καθότι τα μηνύματα μέσω της 7ης τέχνης έχουν την τάση να αγγίζουν τις ψυχές των ανθρώπων και να δημιουργούν έντονα συναισθήματα αλλά και προβληματισμούς.

Μετά το τέλος της ταινίας μίλησαν οι πρωταγωνιστές και ο σκηνοθέτης για την εμπειρία τους καθώς και η κα Αμαλία Βούλγαρη, εκπρόσωποι του Ξενώνα και πολλοί παρευρισκόμενοι. Τέθηκαν επι τάπητος τα ζητήματα κακοποίησης των γυναικών, η απελευθέρωση της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία και θέματα που απασχολούν την Ελληνική οικογένεια. Ολα τα ανωτέρω σε μια εποικοδομητική συζήτηση όπου όλοι βγήκαν ωφελημένοι.

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 26

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 22

Οι προβολές της ταινίες "ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ" θα συνεχιστούν ανα την επικράτεια με την επόμενη να πραγματοποιείται στην Καλαμάτα στις 31/8/2023 σε συνεργασία με την κινηματογραφική λέσχη της πόλης.

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 04

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 10

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 14

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 41

ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 29

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών με την κινηματογραφική του οικογένεια ως συμπρωταγωνιστές στην ταινία "ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ" στην πρεμιέρα της.

Σύζυγος η αξιαγάπητη Γεωργία Καποπούλου και κόρη η αξιολάτρευτη Έλενα Σαλμά!!!

Ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τις ομιλίες της Γεωργίας Καποπούλου και του Κωνσταντίνου Σαμψών μετά την προβολή της ταινίας.


 

Δείτε ολόκληρη την ταινία εδω:

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AitoloakarnaniaBest.gr

Διαβάστηκε 14823 φορές
Μοιράστε το στα Social Media

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ