Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 17:42

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη (CD-Single)

Το μουσικό έργο ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ περιλαμβάνει τις μουσικές συνθέσεις του Κωνσταντίνου Σαμψών για την ομότιτλη παιδική θεατρική παράσταση της συγγραφέως Ευτυχίας Πατσιαλού.

Εκδοση: Σεπτέμβριος 2023
Μουσική: Κωνσταντίνος Σαμψών
 
Σημείωση: Το έργο αυτό διατίθεται μόνο σε Ψηφιακή Εκδοση
 
Μετά τη μουσική επένδυση της κινηματογραφικής ταινίας μικρού μήκους "Το κίτρινο μπλουζάκι" και την μουσική επένδυση για την θεατρική παράσταση της συγγραφέως Ευτυχίας Πατσιαλού "ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΟΡΑΚΙ", ο Κωνσταντίνος Σαμψών επανέρχεται με την μουσική επένδυση για μια ακόμη θεατρική παράσταση της Ευτυχίας Πατσιαλού με τον τίτλο "ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ". Το έργο αυτό περιλαμβάνει τέσσερις ορχηστρικές συνθέσεις εναρμονισμένες με το πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι μουσικές συνθέσεις δεν διατίθεται για εμπορική χρήση ή άλλου είδους εκμετάλευση χωρίς την άδεια του Κωνσταντίνου Σαμψών. Σε περίπτωση χρήσης κάποιας μουσικής σύνθεσης σε ερασιτεχνικό  βίντεο, αρκεί να αναφέρονται οι συντελεστές αυτής (τίτλος σύνθεσης, ερμηνευτής, συνθέτης, στιχουργός) στα στοιχεία των δημιουργών αυτού του βίντεο. Απαραιτήτως στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να εμφανίζεται και ο τίτλος της παρούσας ιστοσελίδας (δηλ https://kSamson.gr)
 
Σε περίπτωση που δεν παίζει ο Player δοκιμάστε σε άλλον Browser. Επίσης μπορείτε να ακούσετε τις συνθέσεις και στο βίντεο στο τέλος του παρόντος άρθρου

A/ADownloadΤίτλοςΑκουσέ τοΜέγεθοςΔιάρκεια
1
download
1.XRISTOYGENNIATIKH ATMOSFAIRA
PLAY
PAUSE
STOP
5.5 Mb2:24 min
2
download
2.XOREYTIKH DIATHESH
PLAY
PAUSE
STOP
4.47 Mb1:57 min
3
download
3.OI BOHTHOI TOY AGIOU BASILH
PLAY
PAUSE
STOP
5.04 Mb2:12 min
4
download
4.O XOROS TWN XWTIKWN
PLAY
PAUSE
STOP
5.04 Mb2:12 min
e

Το εικαστικό μέρος του CD

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε όλες τις συνθέσεις του μουσικού έργου


QR CODE TO LEYKO KORAKI

 


Διαβάστηκε 355 φορές
Μοιράστε το στα Social Media

Δείτε και τα υπόλοιπα μουσικά έργα του Κωνσταντίνου Σαμψών