Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012 22:42

ΒιντεοΣυλλογή

Τα βίντεο που παρουσιάζονται στο άρθρο αυτό αφορούν κυρίως Μουσικά Βιντεοκλίπ με συνθέσεις του Κωνσταντίνου Σαμψών.

Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία

Με αυτή την δημιουργία οι συντελεστές του τραγουδιού (Κωνσταντίνος Σαμψών και Βασίλης Κολοβος) θέλουν να συμμετάσχουν ενεργά και καλλιτεχνικά στην επέτειο των 90 χρόνων ιστορίας του Παναιτωλικού (1926-2016).

X.Y.T.A. Xώρος Υποπτης Ταφής Αποριμμάτων

Αφιερωμένο στην παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), παρουσιάζουμε το παρών βίντεο κλιπ με σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο (κυρίως τα παιδιά) σχετικά με το φαινόμενο της μόλυνσης του περιβάλλοντος που μαστίζει την εποχή μας. Ο τίτλος συμβολικός και σχετικός με το αντικείμενο.

Του τόπου μας ζωή (2013)

Εορτασμός ανόδου της ομάδος του Παναιτωλικού στην Α' Εθνική Κατηγορία με το τραγούδι "Του τόπου μας Ζωή". Είναι η δεύτερη έκδοση του βίντεο πλαισιομένη απο τους αγώνες της ομάδας την τρέχουσα περίοδο μαζί με πολλές άλλες αλλαγές.

Της καρδιάς μου ομάδα

Το βίντεοκλιπ για το πολύ δημοφιλές τραγούδι "Της καρδιάς μου ομάδα". Το βίντεο αυτό γυρίστηκε (οσον αφορά τις σκηνές με τον τραγουδιστή) στο γήπεδο του Παναιτωλικού (Ποδοσφαιρικός αγώνας με Παναχαϊκή - Απρίλιος 2013). Eίναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Κωνσταντίνου Σαμψών με την ιστοσελίδα www.panaitolikos1926.gr.

Του τόπου μας ζωή (2011)

Εορτασμός ανόδου της ομάδος του Παναιτωλικού στην Α' Εθνική Κατηγορία με το νέο μας τραγούδι "Του τόπου μας Ζωή". Στο βίντεο κλιπ θα δείτε αρκετές φωτογραφίες και φάσεις απο αγώνες της ομάδος καθώς και τον ερμηνευτή - ο οποίος έγραψε και τους στίχους - Βασίλη Κολοβό σε στιγμές ηχογράφησης.

Αέρινη Συμφωνία

Η "Αέρινη Συμφωνία" χαρακτηρίστηκε σαν η καλύτερη σύνθεση του CD "Escape to Freedom". Η ζωντανή εικόνα (με πτητικές δραστηριότητες) και με μουσική υπόκρουση την συγκεκριμένη σύνθεση, δεν θα μπορούσε να είναι, παρά μόνο, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ. Eίναι διάρκειας 3,45 λεπτών.

SkyWalker

Βίντεο κλιπ της επιτυχημένης μουσικής σύνθεσης του Κωνσταντίνου Σαμψών "SkyWalker", με την επιβλητική φωνή της Διώνης. Θεαματικά περάσματα απο αεραθλητικές δραστηριότητες συμπληρώνουν την εικόνα, προσδίδοντας το ιδιαίτερο εκείνο χαρακτηριστικό που αξίζει να δείτε. Eίναι διάρκειας 3,36 λεπτών.

Spiral Diving

Ακροβατικές Φιγούρες Υπερελαφρών Αεροσκαφών (Χειριστής ο Walter Mauri) με μουσική υπόκρουση την ορχηστρική σύνθεση του Κωνσταντίνου Σαμψών "Spiral Diving". Eίναι διάρκειας 3,35 λεπτών.

Flight to Freedom

Απο τα αρχεία βίντεο των μελών της Αερολέσχης Αγρινίου, ενα καλογυρισμένο και επεξεργασμένο βίντεο με μουσική υπόκρουση την ορχηστρική σύνθεση του Κωνσταντίνου Σαμψών "Flight to Freedom". Eίναι διάρκειας 3,5 λεπτών.

On Air... myths and tales

Το περιεχόμενο του είναι παρμένο από το DVD που συνοδεύει το μουσικό έργο "On Air... myths and tales". Είναι συνολικής διάρκειας 5 λεπτών.

On Air... myths and tales (σύντομο)

To πρώτο συνοπτικό βίντεο τρέιλερ όπως υπάρχει και στο DVD που συνοδεύει το μουσικό έργο "On Air... myths and tales". Είναι συνολικής διάρκειας 2 λεπτών.

Διαβάστηκε 82333 φορές
Μοιράστε το στα Social Media