Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 22:43

Τηλεόραση

Τηλεοπτικές Εκπομπές και Ρεπορτάζ με αναφορά στα μουσικά έργα του Κωνσταντίνου Σαμψών

"Γιν' αγέρας και έλα" Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ

Ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΑΧΕΛΩΟΣ TV σχετικά με το βιντεοκλίπ του τραγουδιού "Γιν' αγέρας και έλα" το οποίο είναι αφιερωμένο στο Παπαστράτειο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου. Η μουσική του τραγουδιού καθώς και η επιμέλεια του βιντεοκλίπ ανήκουν στον Κων/νο Σαμψών και τον Λάζαρο Τσόλκα που επιμελήθηκε τους στίχους. Είναι συνολικής διάρκειας 7 λεπτών. Προβλήθηκε τον Ιανουάριο του 2022.

"Του τόπου μας ζωή" Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ

Ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΑΧΕΛΩΟΣ TV σχετικά με το βιντεοκλίπ του τραγουδιού "Του τόπου μας ζωη" το οποίο είναι αφιερωμένο στην ομάδα του Παναιτωλικού. Το τραγούδι αυτό γράφτηκε για την άνοδο της ομάδας στην Α' Εθνική Κατηγορία. Η μουσική του τραγουδιού καθώς και η επιμέλεια του βιντεοκλίπ ανήκουν στον Κων/νο Σαμψών. Είναι συνολικής διάρκειας 2 λεπτών. Προβλήθηκε στις 24 Ιουνίου 2013.

"Χ.Υ.Τ.Α." Τηλεοπτικό ρεπορτάζ

Ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΑΧΕΛΩΟΣ TV σχετικά με το βιντεοκλίπ του τραγουδιού "X.Y.T.A." αφιερωμένο στην παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος (5 Ιουνίου). Η μουσική του τραγουδιού καθώς και η επιμέλεια του βιντεοκλίπ ανήκουν στον Κων/νο Σαμψών. Είναι συνολικής διάρκειας 5 λεπτών. Προβλήθηκε στις 5 Ιουνίου 2012.

"Escape to Freedom" Παρουσίαση σε Τηλεοπτική Εκπομπή

Τηλεοπτική εκπομπή "ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ" με τον Μάκη Γουβέλη. Προσκεκλημένοι ο Κωνσταντίνος Σαμψών και ο Ιωακείμ Σκόνδρας. Το κεντρικό θέμα της εκπομπής είναι η παρουσίαση του μουσικού έργου "Escape to Freedom". Η εκπομπή μεταδόθηκε απο την τηλεόραση του "ΑΧΕΛΩΟΣ TV" που εκπέμπει στην δυτική Ελλάδα. στις 28/12/2008 στις 29/3/2009 και κάποιες ακόμη φορές. Είναι συνολικής διάρκειας 50 λεπτών.

"On Air... myths and tales" Παρουσίαση σε Τηλεοπτική Εκπομπή

Τηλεοπτική εκπομπή "ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ" με τον Μάκη Γουβέλη. Προσκεκλημένοι ο Κωνσταντίνος Σαμψών και ο Ιωακείμ Σκόνδρας. Το κεντρικό θέμα της εκπομπής είναι η παρουσίαση του μουσικού έργου "On Air... myths and tales". Η εκπομπή μεταδόθηκε απο την τηλεόραση του "ΑΧΕΛΩΟΣ TV" που εκπέμπει στην δυτική Ελλάδα. στις 15/1/2006 στις 22/1/2006 και κάποιες ακόμη φορές. Είναι συνολικής διάρκειας 50 λεπτών.

Διαβάστηκε 46368 φορές
Μοιράστε το στα Social Media