Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012 22:44

Ραδιόφωνο

Ραδιοφωνικές εκπομπές με προσκεκλημένο τον Κωνσταντίνο Σαμψών

Τη Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022, η εκπομπή «Διφωνίες» του Ζαχαρία Καλόφωνου φιλοξένησε ζωντανά στο στούντιο του Antenna Star 103.5 τον ερμηνευτή Παναγιώτη Σιάτρα και τον μουσικοσυνθέτη Κωνσταντίνο Σαμψών. Οι προσκεκλημένοι μίλησαν για την σχέση τους με τη μουσική, τα πρώτα τους βήματα και τα μελοντικά τους σχέδια.


Για το τραγούδι «Ωδή στην Τριχωνίδα» μίλησε στις 6 Οκτωβρίου 2020 στον «Antenna Star Radio FM 103.5» και τη Νάντια Μπούτα ο δημιουργός του τραγουδιού κ. Κωνσταντίνος Σαμψών. Τους στίχους έγραψε ο Παντελής Φλωρόπουλος και το τραγούδι ερμηνεύει η υψίφωνος Γεωργία Τριανταφύλλου.Το βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Ωδή στην Τριχωνίδα» γυρίστηκε σε διάφορα μέρη της λίμνης Τριχωνίδας.Όπως αναφέρει ο κ. Σαμψών: «Σκοπός του βιντεοκλίπ είναι να προβάλλει τις φανερές και τις κρυφές ομορφιές της Λίμνης Τριχωνίδας και να την κάνει ευρύτερα γνωστή και ελκυστική σε ντόπιους και μη, όπως της αρμόζει». 


Ο σκηνοθέτης Γιώργος Λουριδάς και ο μουσικός Κωνσταντίνος Σαμψών, δύο από τους συντελεστές της ταινίας μικρού μήκους «Βρες τα φτερά σου…», η οποία γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο Αγρίνιο τον Ιούνιο του 2020 και προβλήθηκε στις 5 Σεπτεβρίου στο Κινηματοθέατρο «Ελληνίς», ήταν οι προσκεκλημένοι της εκπομπής «Αυτή είναι η ζωή» και της Νάντιας Μπούτα στον «Antenna Star Radio FM 103.5» (23 Σεπτεβρίου 2020)


Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή "Η επιστροφή του EL PASSO" απο τον Ιντερνετικό Ραδιοφωνικό Σταθμό SFINAKIAFM.COM οπως αυτή έπαιξε στις 19 Ιανουαρίου 2012 ώρα 9μμ-10μμ με προσκεκλημένο τον Κων/νο Σαμψών για δεύτερη συνεχή φορά, ο οποίος παρουσίασε μέρος της δουλειάς του.(Διάρκεια 1 ώρα). Μπορείτε να διαβάσετε και το Live-Chat της εκπομπής απο εδώ


Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή "Η επιστροφή του EL PASSO" απο τον Ιντερνετικό Ραδιοφωνικό Σταθμό SFINAKIAFM.COM οπως αυτή έπαιξε στις 12 Ιανουαρίου 2012 ώρα 9μμ-10μμ με προσκεκλημένο τον Κων/νο Σαμψών, ο οποίος παρουσίασε μέρος της δουλειάς του.(Διάρκεια 1 ώρα). Μπορείτε να διαβάσετε το Live-Chat της εκπομπής απο εδώ


Μπορείτε να ακούσετε τον πρόλογο για την μουσική σύνθεση "Αέρινη Συμφωνία" (απο τον Κων/νο Σαμψών) που συμμετείχε στον 2ο μουσικό διαγωνισμό του MUSICHEAVEN, όπως ζητήθηκε απο ραδιοφωνικούς παραγωγούς που εκπέμπουν στον ραδιοσταθμό της ανωτέρω Ιστοσελίδας (Μαϊος 2010).(Διάρκεια 4 λεπτά).


Μπορείτε να ακούσετε την ραδιοφωνική εκπομπή που έγινε στις 29/06/1993 στο Ραδιοφωνικό Σταθμό 9,37 FM STEREO στο Αγρίνιο, με αντικείμενο τις δραστηριότητες της Αερολέσχης Αγρινίου. (Διάρκεια 1 ώρα).

Προσκελημένοι του δημοσιογράφου Πάνου Κοκότη ο Κωνσταντίνος Σαμψών και ο Κωνσταντίνος Γρίβας.


Μπορείτε να ακούσετε την ραδιοφωνική εκπομπή που έγινε στις 05/08/1992 στο Ραδιοφωνικό Σταθμό 103 STEREO CHANNEL στο Αγρίνιο, με αντικείμενο τις δραστηριότητες της Αερολέσχης Αγρινίου. (Διάρκεια 17 λεπτά).

Προσκελημένος της δημοσιογράφου Δήμητρας Λαοπόδη ο Κωνσταντίνος Σαμψών.


Διαβάστηκε 57348 φορές
Μοιράστε το στα Social Media