Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012 22:44

Ραδιόφωνο

Ραδιοφωνικές εκπομπές με προσκεκλημένο τον Κωνσταντίνο Σαμψών

Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή "Η επιστροφή του EL PASSO" απο τον Ιντερνετικό Ραδιοφωνικό Σταθμό SFINAKIAFM.COM οπως αυτή έπαιξε στις 19 Ιανουαρίου 2012 ώρα 9μμ-10μμ με προσκεκλημένο τον Κων/νο Σαμψών για δεύτερη συνεχή φορά, ο οποίος παρουσίασε μέρος της δουλειάς του.(Διάρκεια 1 ώρα). Μπορείτε να διαβάσετε και το Live-Chat της εκπομπής απο εδώ

Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή "Η επιστροφή του EL PASSO" απο τον Ιντερνετικό Ραδιοφωνικό Σταθμό SFINAKIAFM.COM οπως αυτή έπαιξε στις 12 Ιανουαρίου 2012 ώρα 9μμ-10μμ με προσκεκλημένο τον Κων/νο Σαμψών, ο οποίος παρουσίασε μέρος της δουλειάς του.(Διάρκεια 1 ώρα). Μπορείτε να διαβάσετε το Live-Chat της εκπομπής απο εδώ

Μπορείτε να ακούσετε τον πρόλογο για την μουσική σύνθεση "Αέρινη Συμφωνία" (απο τον Κων/νο Σαμψών) που συμμετείχε στον 2ο μουσικό διαγωνισμό του MUSICHEAVEN, όπως ζητήθηκε απο ραδιοφωνικούς παραγωγούς που εκπέμπουν στον ραδιοσταθμό της ανωτέρω Ιστοσελίδας (Μαϊος 2010).(Διάρκεια 4 λεπτά).

Μπορείτε να ακούσετε την ραδιοφωνική εκπομπή που έγινε στις 29/06/1993 στο Ραδιοφωνικό Σταθμό 9,37 FM STEREO στο Αγρίνιο, με αντικείμενο τις δραστηριότητες της Αερολέσχης Αγρινίου. (Διάρκεια 1 ώρα).

Προσκελημένοι του δημοσιογράφου Πάνου Κοκότη ο Κωνσταντίνος Σαμψών και ο Κωνσταντίνος Γρίβας.

Μπορείτε να ακούσετε την ραδιοφωνική εκπομπή που έγινε στις 05/08/1992 στο Ραδιοφωνικό Σταθμό 103 STEREO CHANNEL στο Αγρίνιο, με αντικείμενο τις δραστηριότητες της Αερολέσχης Αγρινίου. (Διάρκεια 17 λεπτά).

Προσκελημένος της δημοσιογράφου Δήμητρας Λαοπόδη ο Κωνσταντίνος Σαμψών.

Διαβάστηκε 54704 φορές
Μοιράστε το στα Social Media