Δευτέρα, 11 Μαϊος 2020 17:54

Μάϊος 2020: Συμμετοχή του Κωνσταντίνου Σαμψών σε Κινηματογραφικό Εργαστήρι (βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών συμμετέχει την περίοδο 2019-2020 στα μαθήματα κινηματογράφου στο εργαστήρι του σκηνοθέτη Γιώργου Λουριδά στο Αγρίνιο, ευελπιστώντας σε πληρέστερη γνώση σε θέματα σκηνοθεσίας, λήψης και επεξεργασίας βίντεο με σαφή αξιοποίηση αυτών στα βιντεοκλίπ που παρουσιάζει με τραγούδια του κατά καιρούς αλλά και σε δημιουργία κάποιας κινηματογραφικής ταινίας στο μέλλον.  Υπάρχουν αρκετές ιδέες που περιμένουν την υλοποιησή τους.

Στα πλαίσια των εργασιών που πραγματοποιούνται στο Κινηματογραφικό Εργαστήρι παρουσιάζεται στο παρών άρθρο ενα βίντεο το οποίο κατασκευάστηκε με χιουμοριστική διάθεση και στοιχεία βωβού κινηματογράφου, σατιρίζοντας τις συνηθειές μας την περίοδο της πανδημίας με τον Κωρονοϊό (Μάρτιος - Απρίλιος 2020).   

Ωστόσο αξίζει να επισημάνουμε οτι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Σαμψών συμμετέχει σε αντίστοιχα σεμινάρια. Πριν μερικά χρόνια συμμετείχε στο "Σεμινάριο Κινηματογραφικής έκφρασης" που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου το 2016 με εκπαιδευτή τον σκηνοθέτη Νώντα Σαρλή. Το αποτέλεσμα της δουλειάς του σεμιναρίου ήταν η δημιουργία τεσσάρων ντοκιμαντέρ απο ισάριθμες ομάδες. Η ομάδα που συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Σαμψών δημιούργησε το ντοκιμαντέρ με τίτλο «ΑΓΡΙΝΙΟ: ANAZHTEITAI... ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ». Στην μουσική επένδυση του ντοκιμαντέρ συμμετείχε και η μουσική σύνθεση του Κωνσταντίνου Σαμψών "Under the Rainbow" καθώς και βίντεο με εναέρια πλάνα της πόλης απο τον ίδιο σε πτήση με υπερελαφρό αεροσκάφος.  Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω η να ενημερωθείτε απο σχετικό άρθρο σε ειδησεογραφικό site ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Διαβάστηκε 192 φορές
Μοιράστε το στα Social Media

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ